Samsunspor taraftar grupları, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 9 çocuğun hayatını kaybettiği üzücü olay nedeniyle Ayser Çarık Ortaokulu önüne çelenk bırakarak dayanışma mesajı verdi.

Yapılan açıklamada, yaşanan acının toplumun ortak yası olduğu vurgulanırken, benzer olayların tekrar yaşanmaması için toplumsal bilinçle hareket edilmesi gerektiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, çocukların dijital dünyada kontrolsüz şekilde vakit geçirmesi ve oyun bağımlılığına dikkat çekilerek, aileler ve eğitimciler başta olmak üzere tüm toplumun daha duyarlı olması çağrısı yapıldı.

Samsunspor taraftar grupları, çocukların güvenli bir ortamda büyümesi için mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek hayatını kaybeden çocuklara rahmet diledi.