Ülkücüler Düğünde Buluştu

Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Adem Şahin'un oğlu Serkan Şahin ile Selinay Sekmenoğlu, muhteşem bir törenle yaşamlarını birleştirdi.

SAMSUN HABER - 2019-09-11 11:52:17

Yusufeli Ülkücüler Teşkilatı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, işadamı Yunus Yusufoğlu, İlkadım Belediyesi  Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, eski MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Vanlı, eski Giresun Ülkü Ocakları Başkanı ve Önce Vatan Gazetesi Köşe Yazarı Ferda Akgül ile Ülkü Ocakları Teşkilatları'ndan çok sayıda davetlinin katıldığı düğün gece geç saatlere kadar devam etti. 

Adem-Nevin Şahin'in oğulları Serkan ile Çetin-Emine Sekmenoğlu'nın kızları Selinay, mehteran takımının çaldığı marşlar eşliğinde salona girdi. Yaklaşık 2 saat süren Karadeniz Arma Mehteran Takımı'nın gösterisi salonda bulunanlardan büyük alkış aldı. 

Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Adem Şahin, oğlu Serkan Şahin'i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Serkan Şahin ile Selinay Sekmenoğlu'nun dünyaevine girdiği Neco Sultan 2 Salonu'ndaki düğüne, ülkücü camiadan çok sayıda isim katıldı.

 

Kaynak: Samsun Gazetesi

Günün Diğer Haberleri