MHP Havza İlçe Başkanlığından Cumhur İttifakı Belediye Başkanı İkiz’e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e yeni dönemde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MHP Havza İlçe Başkanlığından Cumhur İttifakı Belediye Başkanı İkiz’e ziyaret
MHP Havza İlçe Başkanlığından Cumhur İttifakı Belediye Başkanı İkiz’e ziyaret Samsun Güncel Haber

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, MHP’li Meclis Üyesi Ersin Şener, İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Gazi Gedik ve Önceki dönem Samsun İl yöneticilerinden Abdul Kadir Uzunoğlu ile birlikte yeni dönemde görev yapmak için seçilen Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ettiler.

Yeni dönemde Cumhur ittifakı olarak önemli projelere imza atmayı hedeflediklerini belirten MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel; “İttifakımızın Belediye Başkanı Sayın Murat İkiz tebrik ediyorum. Tecrübesi, çalışkanlığı ve ayağı yere projeleri birlikte halkımıza hizmet etmek adına çıkmış olduğumuz yolda seçim sürecinde olduğu gibi bundan sonrada başkanımızın yanında ve destekçisi olacağız. 31 Mart tarihi ile kazandığımız zaferin hizmette dönmesi için bundan sonrada gece gündüz çalışacağız.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Yüksel ve beraberindekilere teşekkür ederek; “Kazanılan zafer Cumhur İttifakının zaferi. Halkımıza hizmet için çıkmış olduğumuz bu yolda MHP İlçe Teşkilatımızın bizlere vermiş olduğu destekler çok kıymetli. İnşallah bundan sonrada ilçemize ve halkımıza hizmet noktasında ittifak ortağımız ile istişare içerisinde olacağız. Hep birlikte el ele ilçemizi daha yaşanır bir yer yapacağız.”dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak