İlkadım'da ihtiyaç sahiplerine yardım

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve belediye bünyesinde hizmet veren İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi, Yaşardoğu Mahallesi'nde ikamet eden ihtiyaç sahibi hastaya tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

İlkadım'da ihtiyaç sahiplerine yardım
İlkadım'da ihtiyaç sahiplerine yardım

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği İlkadım'da belediyen bünyesinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri yüz güldürmeye devam ediyor.Yaşardoğu Mahallesi'nde ikamet eden ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalyesini ev adresine giden Sosyal Yardım İşler Müdürü Cemalettin Çakır ve Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş birlikte hediye etti.

İLKADIM HALKININ YANINDAYIZ
S
osyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır, engelli veya engeli bulunmayan ihtiyacı bulunan tüm vatandaşların her zaman yanında olduklarını dile getirerek, ''İhtiyaçlar doğrultusunda müdürlüğümüze başvuran ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tüm hizmetlerini yapma gayretindeyiz. Bu gün olduğu gibi bu günden sonra da İlkadım halkımının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz'' açıklamasında bulundu.

TEK TEK İHTİYAÇLAR KARŞILANACAK
Kadın Koordinasyon Merkezi, Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş ise, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürme noktasında, köprü vazifesi görmekten dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirerek, ''Yardım süreci içerisinde hiçbir menfaat gözetmeksin saf ve temiz duygularla halkın hizmetindeyiz. Bu kapsamda yılmadan, bıkmadan heyecan içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Samsun'da ihtiyaç sahibi ne kadar vatandaşımız var ise teker teker araştırarak ihtiyaçlarını karşılayacağız'' şeklinde konuştu.

SAMSUN SAMSUNHABER SAMSUNGÜNCELHABER İLKADIMBELEDİYESİ
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak