Neslihan Hancıoğlu'dan su zammı tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun'da su tüketim ve sayaç bakım bedellerinde yapılan zamma tepki gösterdi.

Neslihan Hancıoğlu'dan su zammı tepkisi
Neslihan Hancıoğlu'dan su zammı tepkisi

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Meclisi'nde AK Parti ve MHP oylarıyla, su tüketim ve sayaç bakım bedellerinde yapılan zammı ilişkin 
''Zam kararı rantçı belediyecilikle halkçı belediyecilik anlayışı arasındaki farkı, en somut şekilde ortaya koymuştur. Samsunluya yaşatılan, İstanbullu seçmene ders olsun! Ancak, İstanbul'luların önünde hâlâ bir fırsat var!" açıklamasında bulundu.

Hancıoğlu'nun konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde;

"Bizler seçim döneminde, dilimiz döndüğü ve gücümüz yettiğince vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık. Koltuklarını kaybetmek istemeyenler, seçim öncesi göstermelik indirimlerle vatandaşlarımızı kandırmaya çalıştılar. 'Bu anlayış ne gönül, ne hizmet belediyeciliğidir. Anlayış değişmediği müddetçe, bunun bütün faturasını vatandaşlarımıza ödetecekler' diye uyardık bütün Samsunluları... İki ayda maskeleri düştü."

İSTANBULLULARA ÇAĞRI
H
ancıoğlu, Samsun'da yapılan su zammı üzerinden, İstanbul'da tekrarlanacak olan belediye başkanlığı seçimine atıfta bulunarak "Bugün göstermelik indirim yapanlar, dereyi geçtikten sonra yine bildiklerini okuyacak. Tıpkı Samsun'da yaptıkları gibi. Bunun bedelini vatandaşlarımız ödeyecek. Samsunluya yaşatılan, İstanbullu seçmene ders olsun! Ancak, İstanbul'luların önünde hâlâ bir fırsat var!" izmir escort

samsun samsunhabeer neslihanhancıoğlu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak