Sabah.com.tr’nin ulaştığı özel bilgilere göre; Epözdemir, FETÖ’den ihraç edilmiş 6 hâkim, 3 avukat ve 1 Yargıtay üyesi ile internet üzerinden sürekli iletişim kurdu. Ayrıca örgüt üyeliğinden aranan 4 kişiyle de düzenli temas sağladığı tespit edildi.

CIA, MOSSAD VE FETÖ BAĞLANTILI GÖRÜŞME
Soruşturma dosyasında, Epözdemir’in 21 Haziran 2014’te İstanbul’da MOSSAD ajanı Dan Arbell, CIA ve Pentagon ajanı Michael Rubin ile görüştüğü fotoğraf da yer aldı. Bu buluşmada, o dönem CHP’nin ABD temsilcisi olan ve FETÖ’ye yardım, siyasi–askeri casusluk dosyasında adı geçen Yurter Özcan’ın da bulunduğu öğrenildi.

MASAK RAPORUYLA KASALARA EL KONULDU

Edinilen Son Dakika bilgisine göre; Soruşturma kapsamında MASAK raporu doğrultusunda, bazı şüphelilerin bankalardaki kasalarının bulunduğu belirlendi. Savcılık, bu kasalara el koyma kararı aldı.

FETÖ İDDİALARINI REDDETTİ, LİSTE ŞAŞIRTTI

FETÖ ile herhangi bir bağlantısı olmadığını savunan Epözdemir’in, tespit edilen görüşme trafiğinde ihraç edilmiş yargı mensupları ve firari isimlerin bulunması dikkat çekti.
Kaynak: Sabah.com.tr

Ayrıntılar gelmeye devam ediyor…