Havza Belediye Başkanı Özdemir’e ziyaret ettiler

Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Baykut ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Özdemir’e ziyaret ettiler
Havza Belediye Başkanı Özdemir’e ziyaret ettiler Samsun Güncel Haber

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Baykut, Başkan Özdemir’e birlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette Havza’da süt toplama merkezi yapımı, büyükbaş hayvan sayısının arttırılması ve ırk ıslahı ile ilgili konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Baykut ilgi ve alakasından dolayı Başkan Özdemir’e teşekkür ederek; “ İlimiz genelinde sığır yetiştiriciliğinin yaygınlaşması için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise bölgede hayvancılığın önemli bir ekonomik kapı olduğunu belirterek; “Besicilerimize ve çiftçilerimize katkı sunmak adına elimizden geleni yapmaktayız. Hayvancılığının yaygınlaşması sadece ilçemiz için değil ülkemiz için önemli bir konu. Havza Belediyesi olarak canlı hayvan pazarımızın modernizasyonunu hızlı bir şekilde yürütmekteyiz. İnşallah kısa süre sonra hizmete açacağız. Canlı hayvan pazarımız bölge çiftçimize önemli katkı sağlayacak.” Dedi.

Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Baykut, yönetim kurulu üyeleri Hasan Ergül, Kenan Yıldırım ve Cemal Hacıoğlu eşlik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak