Havza Belediye Başkanı Özdemir’e ziyaret

20., 21. ve 22. Dönem Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ile Eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Özdemir’e ziyaret
Havza Belediye Başkanı Özdemir’e ziyaret Samsun Güncel Haber

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Özdemir misafirleri ile yakından ilgilenerek güncel konular hakkında sohbet ederek değerlendirmelerde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebehattin Özdemir ziyaretlerinden dolayı Uzunkaya ailesine teşekkür ederek; “Milletvekilimiz Sayın Musa Uzunkaya ilçemize önemli hizmetlerde bulunmuş, değerli ve sevdiğimiz büyüğümüz. Kendisini ve kardeşlerini misafir etmekten onur duydum.” Dedi.

20.,  21. ve 22. Dönem Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya ise misafirperverliğinden ötürü Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e teşekkür ederek; “Uzun yıllar müftlük hizmetinde bulunduğum ilçemiz bizler için çok kıymetli. Havza’ya her gelmemde daha da güzel buluyorum. Sayın Başkanıma ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak