Havza’da Jandarmadan Şiddet ve Dijital Bağımlılık Eğitimi

Havza’da Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından kırsal mahallelerde öğrenci ve velilere yönelik aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele dijital bağımlılıkla mücadele ve narkorehber eğitimi verildi.

Havza’da Jandarmadan Şiddet ve Dijital Bağımlılık Eğitimi
Havza’da Jandarmadan Şiddet ve Dijital Bağımlılık Eğitimi Samsun Güncel Haber

Havza İlçe Jandarma Komutanlığının da destek verdiği eğitim çalışmalarında  Havza’ya bağlı kırsal mahallerde Samsun İl Jandarma Komutalığına bağlı  Asayiş Şube Müdürlüğü, Aile İçi Şiddet İle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, İstihdam Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü personeli tarafından öğrenci ve velilere yönelik aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele dijital bağımlılıkla mücadele ve narkorehber eğitimi verildi.

Eğitimler kapsamında ziyaret edilen okullarda öğrencilere yönelik dijital bağımlılıkla mücadele hakkında bilgiler aktarıldı. Eğitimde öğrencilere dijital bağımlılık, sosyal medya, internet ve telefon kullanımı hakkında bilgiler aktarıldı.

 Öte yandan Jandarma ekipleri tarafından kırsal mahallelerde yaşayan bayanlara yönelik Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, KADES Tanıtımı ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele kapsamında Narkorehber eğitimi verildi.

Verilen eğitimde, şiddet nedir, şiddet gören ve tanık olanların yapması gerekenler, KADES kullanımı, İçişleri Bakanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla hayata geçirilen ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi hakkında bilgi verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak